Boer Henk en Fiona Boer Zoekt Vrouw Beeld © BZV - Yvon Jaspers

Boer Henk en Fiona uit Boer Zoekt Vrouw verwelkomen vierde telg

19 februari 2021 14:52

Babynieuws vanaf het platteland: boer Henk en zijn Fiona uit 'Boer zoekt Vrouw' hebben opnieuw gezinsuitbreiding. Ze zijn ouders geworden van dochter Hailey, de vierde telg in de familie.

"Ik had nooit gedacht dat ik vier kinderen zou mogen krijgen"

En daarmee wordt Owen opnieuw grote broer, en ook Jolene en Lizzy grote zus. "We zijn heel gelukkig met onze vier gezonde kinderen", reageert boer Henk op het mooie nieuws. "Dan komt het vanzelf wel goed, zeggen we tegen elkaar. We gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet." 

Ook Fiona is in haar nopjes: "Ik had nooit gedacht dat ik vier kinderen zou mogen krijgen. We zijn heel dankbaar dat ze alle vier gezond zijn. Het is natuurlijk wel druk, met het bedrijf, het huishouden en nu vier kinderen. Maar het is een 'gezellige drukte' zo lezen we op de website van het populaire datingprogramma. 

Henk, Fiona en kleine Hailey
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Milou uit Boer zoekt Vrouw is toe aan iets anders

Kleine Hailey doet het heel goed, vertelt Henk. "Hailey is echt een leuk, lief en levendig kind. Bij de geboorte had ze gelijk haar ogen open. Ze kijkt al heel veel." En, ook behoorlijk belangrijk: "Ze slaapt ook goed."

Helaas is er door alle coronamaatregelen nog steeds geen kraamvisite mogelijk, maar: dat heeft ook z'n voordelen. "Ons zoontje Owen kon niet naar school de laatste weken van de zwangerschap en de eerste weken na de geboorte. Daardoor waren we lekker met het hele gezin samen, waardoor ook Owen de komst van Hailey bewuster kon mee maken, wat zo het hele plaatje compleet maakt. Het is misschien wat natuurlijker en relaxter doordat je niet in het ritme van school zit."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Milou uit BzV over break-up met Bastiaan: 'Er is veel gebeurd'

Vier kinderen betekent natuurlijk vier keer kans op een overname van de boerderij. Zit dat erin? "De andere drie zijn al gek op de boerderij. Ze zijn altijd buiten en hebben veel interesse. Misschien vinden ze het straks wel alle vier leuk. Maar ze mogen natuurlijk doen wat ze zelf willen! Al zou het wel heel leuk zijn als een van de kinderen het over zou willen nemen."

Het gaat niet altijd over rozen in en ná BZV. Onlangs lieten Bastiaan en Milou weten uit elkaar te zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!