I Can See Your Voice Beeld © William Rutten

I Can See Your Voice zoekt kids met (of zonder) zangtalent

19 februari 2021 16:54

Het belooft weer een spektakel te worden in 'I Can See Your Voice'. Naast dat er een tweede seizoen komt van het gis-spel, wordt er ook gewerkt aan een junior editie!

Alle valse kraaien en zangvogeltjes verzamelen: er komt een kindereditie van I Can See Your Voice! RTL en presentator Carlo Boszhard kondigen het nieuws aan via een oproep aan de jonkies. Podiumbeesten, met óf zonder talent, kunnen zich gelijk opgeven voor het bijzondere programma. Als je je wil opgeven, moet je wel tussen de 10 en 16 jaar oud zijn. Dat is de enige vereiste, want zangtalent hoef je niet (per se) te hebben. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Valse kraaien in ICSYV zorgen voor hilariteit: 'Slechtste ooit'

I Can See Your Voice komt van dezelfde makers als de succesvolle show The Masked Singer. Binnenkort verschijnt er een tweede seizoen van ICSYV, wat geheid voor een hoop gelach onder de juryleden en de kijkers thuis zal zorgen. Wie in ieder geval niet de sterkste is in het uitpluizen van welke kandidaten wel goed kunnen zingen en welke absoluut niet, is Marieke Elsinga. In de video hieronder zie je waarom ze zichzelf als 'de slechtste in het panel' omschrijft. 

Marieke over ICSYV: 'Ik was echt de slechtste in het panel'

02:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!