Waylon Beeld © RTL / The Voice of Holland

Waylon reageert op hommeles na wegsturen Voice-favorieten

20 februari 2021 11:38

Het wegsturen van Senja en Sezina leverde 'The Voice'-coach Waylon gisteravond bakken kritiek op. Veel kijkers vonden het onbegrijpelijk en stelden zelfs dat Waylon het format eigenhandig de nek omdraait. De zanger reageert nu via Instagram op het commentaar.

"Aan die verwachting kan ze naar mijn mening nog niet voldoen"

Waylon besloot gisteravond om twee favorieten naar huis te sturen, maar daar heeft 'ie zo zijn redenen voor, vertelt hij nu. Hij noemt Sezina een "geweldig talent" met een "stem waar we allemaal van onder de indruk zijn" maar toch is ze er volgens hem nog niet klaar voor. "Ik gun haar een toekomst gevuld met goud en platina en aan de reacties te zien hoeft ze zich daar geen zorgen over te maken. Toch? Wat ik haar vooral gun is dat ze een meisje van 16 kan zijn en zich even los kan wrikken van alles wat er van haar verwacht wordt, want aan die verwachting kan ze naar mijn mening nog niet voldoen."

Over Senja zegt Waylon dat ze The Voice niet nodig heeft. "Achter het stuur bepaal jij je bestemming... (...) Senja zit achter het stuur en weet waar ze moet zijn. Dat heb ik goed gezien en gelukkig heb ik een aantal keer per week contact met haar en zijn we bezig om een plaat te maken", aldus Waylon. "Ze schrijft geweldige liedjes! Ik gun iedereen het allerbeste maar gun een ieder vooral datgeen wat ze zelf het beste vinden!"

Kijkers waren allerminst te spreken over Waylons keuze gisteravond. Op Twitter barstte het los:

Bekijk de aflevering van gisteravond hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!