De deelnemers van 'Love Island' Beeld © Nick van Ormondt/RTL

Zou het? 'Nieuw seizoen Love Island volop in de maak'

20 februari 2021 15:13

Het lijkt erop dat een nieuw seizoen van 'Love Island' in de maak is. Oud deelnemer Lisa verklapt in een video op YouTube dat een vriendin van haar is benaderd voor de casting van seizoen 3, dus dat kan wat ons betreft maar één ding betekenen: we gaan weer los!

"Ik weet niet of jullie het hebben meegekregen, maar als je mee wil doen, geef je dan deze week op"

Volgens Lisa zou ene Yasmin door de productie van het programma zijn aangesproken om mee te doen. "Zij is gevraagd, zoals heel veel mensen in Nederland, voor weer een nieuw seizoen Love Island. Er wordt namelijk weer volop gecast. Ik weet niet of jullie het hebben meegekregen, maar als je mee wil doen, geef je dan deze week op. Volgens mij zijn ze deze week aan het casten" vertelt ze haar volgers. 

 

 

 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Love Islander maakt indruk met nieuwe kant van zichzelf

In verband met - je raadt het niet - corona, ziet de casting er dit jaar iets anders uit. Daarmee is het volgens Lisa minder geschikt voor verlegen kandidaten: "Zij moeten een filmpje maken. Ik ben zo blij dat mijn jaar niet in deze coronatijd was, want een casting face-to-face is toch veel makkelijker dan dat je een beetje in je bikini rondjes gaat lopen in je woonkamer en over jezelf gaat vertellen."

Lisa vermoedt dat het nieuwe seizoen in mei en juni uitgezonden zal worden. Het klopt inderdaad dat je je nog steeds kunt aanmelden

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise en Denzel uit Love Island rollebollen door de sneeuw

Als er in het nieuwe seizoen weer net zo veel smeuïge momenten mogen zitten als in de vorige, belooft dat veel goeds. Denk bijvoorbeeld aan deze parel:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!