Harry en Meghan Beeld © ANP

Helft Britten vindt tv-interview Harry en Meghan niks

21 februari 2021 07:52

Maar liefst de helft van de Britten zit niet te wachten op het interview van Oprah Winfrey (67) met prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39). Dat blijkt uit een poll van 'The Sun'. Het gesprek is op 7 maart te zien op de zender CBS.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oprah strikt vrienden Meghan en Harry voor exclusief interview

Ongeveer de helft van de mensen die de poll hebben ingevuld geeft dus aan niet te zullen kijken. Veel Britten vinden het interview een 'afknapper' en zijn het niet eens met de beslissing van Harry en Meghan te breken met het Britse koningshuis. 27 procent geeft aan wel benieuwd te zijn naar het interview.

Oprah Winfrey, die goed bevriend is met het koppel, zal eerst met alleen Meghan praten over onder meer haar leven als royal, haar huwelijk, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de extreme media-aandacht. Ook zal de hertogin van Sussex, die vorige week bekendmaakte opnieuw in verwachting te zijn, praten over het moederschap en zoontje Archie. Daarna schuift Harry aan en hebben ze het met Oprah over hun verhuizing naar de Verenigde Staten, plannen voor de toekomst en dromen voor hun gezin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry en Meghan zeggen Britse koningshuis definitief vaarwel

Sinds hun terugtreding uit het Britse koningshuis is de populariteit van Harry en Meghan in Groot-Brittannië afgenomen. Uit de poll van The Sun komt naar voren dat een derde van de Britten sindsdien negatiever is geworden over het echtpaar. 43 procent geeft zelfs aan blij te zijn dat Harry en Meghan definitief met de royals hebben gebroken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangerschapsfotograaf Harry en Meghan voelt zich dankbaar

Deze week trokken Harry en Meghan zich definitief terug uit de koninklijke familie. Justine Marcella zag dat besluit wel aankomen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!