Beeld © ANP

Kate Winslet heeft spijt van samenwerking met Allen en Polanski

22 februari 2021 02:58

Kate Winslet (45) kijkt met berouw terug op haar samenwerkingen met zowel Woody Allen (85) als Roman Polanski (87). Beide heren worden beschuldigd van seksueel ontoelaatbaar gedrag en dat is iets waarmee Winslet nu worstelt. "Ik had nooit met hen moeten samenwerken," zegt de actrice volgens 'The Sun'.

"Ze werden bewonderd en geadoreerd, iets wat hen waarschijnlijk het gevoel gaf dat ze onaantastbaar waren"

Allen zou zijn adoptiedochter Dylan misbruikt hebben en Polanksi is volgens meerdere vrouwen schuldig aan seks hebben met minderjarige meisjes. Beide mannen zeggen onschuldig te zijn.

"Het is ongelooflijk dat deze mannen zo lang hebben kunnen wegkomen met hun verhalen. Ze werden bewonderd en geadoreerd, iets wat hen waarschijnlijk het gevoel gaf dat ze onaantastbaar waren. Ik schaam me ervoor dat ik ook tegen deze heren opkeek en met hen heb samengewerkt, dat had ik nooit moeten doen. Dit is iets wat me altijd zal bijblijven," aldus Kate.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Winslet kon roem na Titanic nauwelijks verdragen

Ze vervolgt: "Er zullen altijd mensen zijn die zeggen: 'ja maar, je hebt die rol destijds wel aangenomen en daardoor ben je even schuldig'. Nee, dat ben ik niet, want ik wist toen oprecht niet wat er zich allemaal afspeelde. Als ik dat had geweten, dan had ik direct aan de bel getrokken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Winslet over intieme seksscènes met Saoirse Ronan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!