Beeld © RTL

Sonny: 'Daryl had seks met Karina om bekend te worden'

22 februari 2021 12:14

Het is de vraag wat 'Temptation Island: Love or Leave'-single Daryl Sonny heeft aangedaan, maar hij lijkt vastberaden om Daryl een trap na te geven. In een video van 'Love Island'-deelnemer Lotte van Leeuwen (23) wil Sonny geen kwaad woord spreken over Pretty Ricky, de nieuwe vlam van zijn ex-vriendin, maar heeft hij nog wel iets over Daryl te zeggen.

"Zij hebben geen contact meer"

Sonny is van mening dat Nederland geen goed beeld van hem heeft gekregen tijdens zijn deelname aan het liefdesprogramma en mede daarom wil hij zich niet uitspreken over Ricky. Daryl kan daarentegen wel op een uitbrander rekenen. Volgens Sonny heeft de vrijgezel Karina namelijk gebruikt voor zijn eigen naamsbekendheid. 

"Daryl heeft Karina gen**kt om bekend te worden en in the picture te komen", beweert hij. "Zij hebben geen contact meer. Ik hoop niet dat Ricky hetzelfde flikt bij Jaydi. Ik hoop oprecht dat het gemeend is." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaydi: 'Zonder Temptation waren Sonny en ik ook uit elkaar'

Als Lotte meerdere keren het onderwerp 'Jaydi' aanhaalt in de video, raakt Sonny niet uitgepraat. Hij biecht eerlijk op dat de relatiebreuk hem zo zwaar viel, dat hij het niet aankon om Jaydi's spullen bij elkaar te rapen. "Mijn moeder had al wat kleding ingepakt", bekent hij. "Ik zei ook: 'Mam, ik heb hier moeite mee. Wil jij dat doen voor me?'"

Omdat Jaydi en Sonny het laatste kampvuur samen misten in Temptation Island: Love or Leave zagen ze elkaar voor het eerst weer toen zij haar spullen kwam ophalen. "Ze was boos. Ze was nog steeds van mening dat ik blij was dat de relatie over was. Maar daar is geen sprake van." Het contact tussen hen is inmiddels verbroken. "Ik wil haar nooit meer zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny van Temptation openhartig over heftig verleden

Daryl lijkt zich ondertussen van geen kwaad bewust als hij aanschuift in de aflevering van Love Therapy. In gesprek met Gwen van Poorten vertelt hij over de bijzondere band die hij met Karina opbouwde tijdens hun deelname. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!