Beeld © Instagram @diederikjekel

Diederik Jekel stelt zijn knappe vriendin eindelijk voor

22 februari 2021 11:42

Tussen zijn werk en optredens in RTL Boulevard door heeft Diederik Jekel (36) de afgelopen periode tijd gevonden voor de liefde. Op Instagram stelt de wetenschapsjournalist zijn nieuwe vriendin voor aan zijn volgers.

"Dat voelt zo onwijs fijn"

De zon is weer gaan schijnen in Diederiks leven. 2020 was een druk jaar op werkgebied, maar ook in de liefde is er iets moois opgebloeid. Hoewel Diederik op zijn privéleven gesteld is, kan hij niet langer wachten om de wereld te laten zien welke vrouw hem o zo gelukkig maakt in deze bizarre tijden. Na zes maanden maakt hij zijn relatie Instagram official

'In deze nare corona maanden zie ik nauwelijks vrienden of familie. Maar om te voorkomen dat je helemaal gek wordt of vitamine D-tekort krijgt moet je samen af en toe lekker wandelen in de buitenlucht. Vorige week in de sneeuw en nu zonder jas en dat voelt zo onwijs fijn', schrijft hij bij de foto met zijn vriendin.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Diederik Jekel over mogelijke lockdown tot de zomer

'Soms moet je je route aanpassen als het te druk wordt, maar ineens kom je op plekjes die nog veel leuker waren. Daar focus ik me maar op dit jaar. Geldt ook voor het hele leven namelijk. Je weet nooit welke liefde of leuke dingen je niet had gevonden als het leven anders was gelopen.' Ook laat Diederik weten dat hij zich focust op al het moois dat in zijn leven voorbijkomt en dat het hem ook deze keer veel plezier heeft gebracht. 

Eline steekt haar liefde voor Diederik ondertussen niet onder stoelen of banken. Op haar Instagram-account prijken verschillende liefdeskiekjes. 'Ik hou van jou, van alfa, via bèta, helemaal tot aan gamma (en terug).'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diederik Jekel doet uit de doeken hoe hij 16 kilo kwijtraakte

Zijn veranderde relatiestatus is niet het enige nieuwe in zijn leven. Diederik is afgelopen jaar onwijs veel kilo's kwijtgeraakt. Hoe hij dat voor elkaar heeft gebokst vertelt hij in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!