Eddy Zoëy Beeld © ANP

Eddy Zoëy deelt onherkenbaar kiekje uit de oude doos

22 februari 2021 16:41

Eddy Zoëy (53) is al sinds 1996 een bekend gezicht in de media. Al sinds jaar en dag herkennen mensen hem aan zijn haarloze coupe, maar de presentator had vroeger gewoon lange lokken. Dat blijkt uit zijn meest recente Instagrambericht.

"Ik zou je niet herkend hebben"

Aan het begin van zijn carrière had Eddy nog platinablonde stekeltjes, maar die verdwenen al snel als sneeuw voor de zon. De presentator heeft al jaren een gemillimeterde look en daar lijkt ook geen verandering meer in te (kunnen) komen. Maar toen hij 'ongeveer 11 à 12 was' was de tondeuse nog ver te zoeken en liep hij rond met een flinke dos haar, blijkt op zijn Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eddy Zoëy ontrafelt mysterie 72.000 euro aan pakketkosten

De foto krijgt veel reacties. 'Niks veranderd', grapt één van Eddy's volgers onder het kiekje. 'Ik zou je niet herkend hebben. Wel leuk tijdsbeeld', laat een ander weten. 'Onherkenbaar, maar wel knap', aldus een derde. Met zo'n kaal koppie is het niet heel verstandig om volop in de zon te zitten en daarom won Eddy wat advies in over zelfbruiners bij Leco van Zadelhoff. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!