Beeld © ANP

Gordon Ramsay heeft artritis in zijn knie na val

23 februari 2021 04:20

Slecht nieuws voor Gordon Ramsay (54). De bekende Britse chef-kok heeft laten weten artritis in zijn knie te hebben, nadat hij onlangs een val maakte tijdens het hardlopen. Ramsay traint 2 uur per dag, naast zijn 12-urige werkdag. Maar artsen hebben de presentator nu op het hart gedrukt om het even een poosje rustiger aan te doen. Dit meldt 'The Mirror'.

"Toen ik de röntgenfoto's zag en de arts me vertelde dat ik artritis had, dacht ik dat ik niet goed werd"

Artritis is een ontsteking van de gewrichten, wat voor veel pijn zorgt. "Het ging mis toen ik een rondje aan het rennen was en ik kan je vertellen: het deed fucking veel pijn. Toen ik de röntgenfoto's zag en de arts me vertelde dat ik artritis had, dacht ik dat ik niet goed werd. Maar goed, het is wat het is. Ik heb een meniscus operatie ondergaan en moest daarna twee weken met krukken lopen", aldus Gordon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon Ramsay doneerde aan overleden MasterChef Junior-kindje

Sporten is voor Ramsay een uitlaatklep naast zijn drukke leven. Toch ziet hij dit als een waarschuwing aan zijn lichaam. "Mijn vader overleed toen hij 53 was, hij overleed aan een hartaanval. Als ik dan naar mijn eigen kinderen kijk, dan wil ik gewoon niet dat hen zoiets overkomt. Hoewel ik het niet prettig vind om het rustiger aan te gaan doen, weet ik natuurlijk ook wel dat zo'n moment ooit komt. Dus ik schakel voorlopig even een tandje terug."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon Ramsay zet miljoenenvilla te koop

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!