Catelynn Baltierra Beeld © Getty Images

Catelynn uit Teen Mom weer zwanger na miskraam

23 februari 2021 12:29

Er is weer een 'Teen Mom'-baby op komst! Catelynn Lowell (28) en Tyler Baltierra (29) verwachten namelijk hun vierde kindje samen, onthullen ze op Instagram.

"De regenboog was de storm waard"

Catelynn en Tyler zijn in blijde verwachting! Het Teen Mom-koppel laat via Instagram weten dat ze voor de vierde keer ouders gaan worden. 'De regenboog was de storm waard', schrijft de realityster bij een Instagram-foto, waar haar dochters Novalee (6) en Vaeda (2) op te zien zijn. De kleine meisjes houden een bord vast. 'Nog 27 weken en ik word een grote zus', staat erbij. Daarnaast deelt Catelynn een foto van de echo.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Maci uit Teen Mom voelt zich verwaarloosd door vader

Tyler en Catelynn kregen hun eerste dochter Carly in 2009. Het realityprogramma 16 & Pregnant volgde hen destijds, waarin te zien was hoe ze besloten het meisje op te geven voor adoptie. In 2015 werden ze weer ouders, ditmaal van Novalee. Dochtertje Vaeda volgde in 2019. Afgelopen december onthulde het stel dat Catelynn een miskraam had gehad. "Ik wás zwanger en zo blij om het te delen", vertelde ze destijds op Instagram. "Mijn hart is gebroken." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!