Heidi Montag Spencer Pratt Beeld © Getty Images

Zo ziet het zoontje van Heidi en Spencer uit The Hills er nu uit

23 februari 2021 13:35

Het is alweer elf (!) jaar geleden dat we Heidi Montag (34) en Spencer Pratt (37) voor het laatst konden volgen in 'The Hills' op MTV. De twee zijn dit jaar al 13 jaar getrouwd en hebben een kleintje van drie: Gunner. Voor wie het koppel de laatste jaren uit het oog verloren is: dit is hoe de peuter er anno 2021 uitziet.

"We mogen misschien geen standaard gezin zijn, maar we houden van elkaar door dik en dun"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lauren Conrad heeft spijt van 'breuk' met The Hills-collega's

En zoals van een ware socialite wordt verwacht, deelt Heidi - zelf voor wie haar nog kent uit 2006 haast niet te herkennen door alle cosmetische ingrepen die ze sindsdien heeft laten doen - regelmatig foto's van haar leven en haar gezinnetje. Dus mocht je het gemist hebben: zó zien ze er nu uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heidi Montag plant tweede kindje rond opnames The Hills

'Mijn familie is alles voor me! We mogen misschien geen standaard gezin zijn, maar we houden van elkaar door dik en dun. Ik ben zo dankbaar voor elk moment en om onze zoon te zien opgroeien. Je kan proberen om ons uit elkaar te halen, maar liefde zal altijd winnen', schrijft Heidi bij de foto. 

Net als The Hills en voorganger Laguna Beach was ook MTV-programma Cribs in de jaren 00 immens populair. Dat de twee eerste shows er behoorlijk nep aan toe gingen weet inmiddels iedereen wel, maar dat dat óók voor Cribs gold, is minder bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!