Rose Bertram Beeld © ANP

Rose Bertram deelt unieke naam van pasgeboren dochtertje

23 februari 2021 16:55

Rose Bertram (26) werd op 18 februari voor de tweede keer moeder van een meisje. Het Belgische model maakte de komst van het kindje via Instagram bekend, maar de naam hield ze nog even voor zich - tot nu.

"Kan letterlijk niet beschrijven hoe geweldig dit moment voelde"

Het zusje van Naleya Rose heeft de prachtige naam Zaylee Rose gekregen. Ze deelt dus samen met haar moeder en zus de naam Rose. Het model onthulde de bijzondere naam van haar tweede dochter bij een ontspannen kiekje vanuit bed. 'Ik nam deze foto tijdens ons eerste huid-op-huid-moment direct na de bevalling van dit mooie gezonde kleine mensje, kan letterlijk niet beschrijven hoe geweldig dit moment voelde', schrijft de trotse mama erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rose Bertram bevallen van tweede kindje: 'We did it again'

Hoewel de foto vlak na de bevalling gemaakt is, ziet Rose eruit alsof ze net terugkomt van een fotoshoot. Tja, je bent supermodel of je bent het niet... Rose is al meer dan vijf jaar samen met voetballer Gregory van der Wiel. In 2018 werd het stel voor de eerste keer vader en moeder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rose Bertram wordt angstig als ze politie ziet

Ook presentator Tijl Beckand werd onlangs vader van een dochter. RTL Boulevard sprak met hem over de roze wolk waarop hij zat:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!