Lotte van Leeuwen Beeld © YouTube @LottevanLeeuwen

Zó gaat het nu met Lotte uit Love Island na heftige break-up

23 februari 2021 20:28

Waar Lotte van Leeuwen na haar deelname aan 'Love Island' op de valreep koos geen koppel te blijven met Jarne, kreeg ze al snel een relatie met haar oude liefde Rick Tania. Helaas voor de 23-jarige hield deze relatie ook geen stand en belandde ze in een hele zware break-up. De realityster vertelt nu hoe het met haar gaat sinds deze pijnlijke breuk.

"Natuurlijk heb ik ook wel mijn ups en downs"

Afgelopen november liet Lotte via haar YouTube-kanaal weten dat het uit was tussen haar en Rick Tania. "Hij was echt de ware voor mij. Zo voelde ik dat, maar hij had dat niet bij mij. Dat extra gevoel dat hij zocht in een relatie miste hij bij mij." Lotte wilde nog werken aan hun relatie, maar de koek bleek toch echt op. "Ik heb aangegeven alles te willen veranderen voor hem, maar hij zei dat dat waarschijnlijk niet zou werken."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Lotte pareert kritiek na deelname aan Steenrijk, Straatarm

De realityster doet nu een boekje open over hoe het met haar gaat sinds deze heftige breuk. 'Natuurlijk heb ik ook wel mijn ups en downs', vertelt ze in een openhartige Q&A op Instagram. 'Ik denk nog vaak terug aan hoe alles is gelopen. Maar ik ben een positief persoon en focus mij op de juiste mensen en dingen.' Ook vertelt ze aan haar volgers binnenkort meer hierover te vertellen in een nieuwe video.

Er wordt ook aan haar gevraagd of ze ooit mee zou doen aan Temptation Island, maar daar is ze heel duidelijk over: 'Nee, absoluut niet, dan mag ik niet meer bij mijn ouders op bezoek komen! Maar het is ook niet een programma waar ik aan mee zou willen doen en dat bij mij past.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zou het? 'Nieuw seizoen Love Island volop in de maak'

Lotte heeft het in haar Q&A ook over Sonny, die bij haar te gast was, en ze een 'knettergekke vent' noemt. De Temptation-ster deed eerder ook bij RTL Boulevard een boekje open.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!