Lionel Richie Beeld © Getty Images

Dít is de 40 jaar jongere vriendin van 71-jarige Lionel Richie

24 februari 2021 12:01

Het is geen geheim dat Lionel Richie (71) een jonge vriendin heeft. De 'Hello'-zanger heeft namelijk al sinds 2014 een relatie met Lisa Parigi (31). Door zijn recente Instagram-post gaat het er plots weer over, omdat het leeftijdsverschil van 40 jaar voor sommigen toch als een verrassing komt. Lisa en Lionel plaatsen namelijk eigenlijk nooit een foto samen.

"Hij is oud genoeg om haar opa te zijn"

'Er hangt liefde in de lucht', schrijft Lionel bij het kiekje met zijn lief. De zoete foto met Lisa kreeg veel reacties, waarvan sommige opmerkingen niet zo positief waren. 'Hij is oud genoeg om haar opa te zijn', reageert een criticus. Het feit dat hij al 40 was op het moment dat zij geboren werd, levert ook heel wat social media-ophef op. Anderen zijn juist weer verbaasd over hoe jong Lionel er zélf uitziet. 'Hij lijkt maar niet ouder te worden', vindt er eentje. 'Ik zou hem geen 71 geven', aldus een ander. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lionel Richie volgend jaar tóch te zien op Nederlands festival

Het lijkt erop dat het stel een huwelijk heeft uitgesloten. "Ik ben al twee keer getrouwd en dat was een duur grapje", vertelde Lionel in 2016 aan de Britse krant The Mirror. "Een derde keer zie ik niet zitten, mijn ex-vrouwen hebben dat verpest voor me." Ook Lisa lijkt zich erbij neergelegd te hebben. "Een ring voegt niets toe aan onze relatie", legde ze uit in hetzelfde interview. "Wat wij hebben is genoeg. Lionel is me niets verschuldigd." 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Eerste stappen voor eigen musical Lionel Richie gezet

Maar kinderen staan wel op de planning. "Ik ben best bereid om nog een keer vader te worden", zei Lionel tegen The Mirror. "Lisa en ik vinden het een prima idee." Of het er nog van gaat komen, is maar de vraag. Lionel adopteerde samen met zijn eerste vrouw Brenda Harvey hun dochter Nicole Richie (39). Samen met zijn tweede vrouw Diane Alexander kreeg hij zoon Miles (26) en dochter Sofia (22). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lionel Richie blaast We Are The World nieuw leven in

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!