Sergio Herman met partner Ellemieke Vermolen Beeld © ANP

Sergio Herman blikt terug op veelbewogen jaar: 'Nu tijd voor mij'

24 februari 2021 14:13

Op professioneel vlak was 2020 allesbehalve een topjaar voor Sergio Herman (50). Maar ook persoonlijk ging het hem niet voor de wind. Zo strandde begin 2021 zijn huwelijk met Ellemieke Vermolen (44). "Ik ben meer aan mezelf gaan denken en dat ga ik ook blijven doen. Ik ga nóg egoïstischer worden", vertelt de kok in 'Telefacts NU'.

"Tijd is voor mij nu wel iets belangrijker dan toen ik 25 jaar was"

De sterrenchef moet al maanden aanzien hoe zijn vijf restaurants er leeg en verlaten bijstaan. In een nieuwe aflevering van het Belgische programma Telefacts NU blikt hij terug op rampjaar 2020, waar Sergio onder andere 50 werd - wat voor hem toch wel even incasseren was. "Ik wil nog zoveel doen. Ik ga niet zegen dat de tijd dringt, tijd is voor mij nu wel iets belangrijker dan toen ik 25 jaar was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellemieke Vermolen laat van zich horen na breuk met Sergio Herman

2021 is dan ook hét jaar dat hij meer aan zichzelf gaat denken. "Ik vind het heerlijk dat ik dat voor mezelf kan zeggen. En dat ik dat ook ga doen. Gewoon aan jezelf denken en zelf leuke dingen doen. En de dingen die ik niet meer wil doen, die ga ik gewoon niet meer doen. Dat is heel simpel. Ik ga nog meer genieten, zowel zakelijk als privé."

Het is niet bekend waarom Sergio en Ellemieke na 12 jaar huwelijk de handdoek in de ring hebben gegooid. Het stel had dertien jaar een relatie en heeft samen twee zoons: Noah en Zenna.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sergio Herman en Ellemieke Vermolen niet meer bij elkaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!