Anouk Hoogendijk en haar vriend Pieter Beeld © ANP

Anouk Hoogendijk deelt zoet moment tussen zoontje en vriend

24 februari 2021 13:28

Anouk Hoogendijk (35) heeft haar volgers getrakteerd op een wel heel lief kiekje van haar zoontje Sonny en haar vriend Pieter. Haar 'schone slapers' laten de oud-voetbalster smelten, evenals haar fans.

"Wat lijkt hij op z'n vader"

'Mijn hart kan dit niet aan', laat Anouk weten bij de onwijs lieve foto van haar zoontje Sonny en zijn vader Pieter. De twee kunnen de ogen blijkbaar niet meer openhouden en zijn samen in slaap gevallen. Het wordt de oud-voetbalster bijna teveel en daarom legt ze het moment van de 'schone slapers' vast voor haar volgers. En daar zijn zij maar al te blij mee. 'Smelt', 'Dat koppie van die kleine' en 'Goud waard' is slechts een greep uit de vele reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk Hoogendijk na bevalling: 'Zwaarste, heftigste weken ooit'

Bovendien ontstaat er een discussie onder Anouks volgers. Sonny is pas een paar maanden oud, maar de vraag is natuurlijk of hij op zijn papa of mama lijkt. 'Wat lijkt hij op z'n vader. Mooi plaatje', vindt één van de reageerders. Dat ziet Anouk ook: 'Zelfs met hun ogen dicht.' Die vergelijking wordt blijkbaar wel vaker gemaakt. Wanneer een andere volger juist vindt dat Sonny op haar lijkt, is ze namelijk verheugd. 'Echt? Yes! Dat hoor ik niet veel', aldus Anouk. 

Anouk deed al eerder een boekje open over het moederschap aan RTL Boulevard. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!