André Hazes en Monique Westenberg Beeld © ANP

André en Monique doen vrijwilligerswerk, toevallig op Bonaire

24 februari 2021 15:28

Zon, zee en strand. Wie droomt er niet van een heerlijke vakantie op een tropisch eiland? André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) doen het gewoon. Zij zitten momenteel op Bonaire waar het een heerlijke 29 graden is.

"André en Monique zijn inderdaad een paar dagen op Bonaire"

Een negatieve PCR-test en een negatieve sneltest; tegenwoordig moet je heel wat meer meenemen dan alleen je koffer en paspoort als je op reis wil naar Bonaire. André en Monique zitten momenteel op het ABC-eiland. Het management van de zanger laat weten: "André en Monique zijn inderdaad een paar dagen op Bonaire vanwege de werkzaamheden voor FKK Animal Rescue Bonaire en de inzet voor Donkey Sanctuary Bonaire." Bonaire heeft op dit moment een oranje reisadvies. Op de site van Rijksoverheid staat: "Het Nederlandse kabinet adviseert zeer dringend om NIET te reizen tenzij strikt noodzakelijk." Mét hoofdletters.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes reageert op hernieuwde liefde André en Monique

Opvallend genoeg plaatsen André en Monique niets over hun tripje op social media, iets dat ze tijdens hun vorige bezoek aan Bonaire wel deden.

André en Monique bezochten het eiland ook al in oktober 2019. Toen adopteerden ze hond Frenkie bij de opvang waar ze nu noodzakelijk werk doen.

Reizigers richting Bonaire moeten een negatieve PCR-test en een negatieve sneltest kunnen tonen. Bij terugkomst naar Nederland hoeft dat niet. Ook hoeven André en Monique niet tien dagen in thuisquarantaine. En dat komt goed uit, want vandaag werd bekendgemaakt dat André op 7 maart op zal treden tijdens het corona-testevent dat wordt georganiseerd door ID&T en MOJO.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Zo ging hét aanzoek van André Hazes en Monique

Eerder was er al verontwaardiging over Katja Schuurman en Richard Groenendijk. Ook zij vlogen naar Bonaire. Echter gingen zij naar het eiland voor filmopnames. 'We filmen coronaproof en worden om de dag getest. Bovendien zijn er nu vier gevallen corona op het hele eiland', schreef Richard op 12 februari op Instagram. De producent van de film had hen gevraagd hun tripje naar Bonaire stil te houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes deelt liefdevol vader-zoon moment

We kunnen misschien niet allemaal afreizen naar Bonaire om daar een beetje bij te bruinen en daarom geeft Leco tips over het gebruik van zelfbruiners. Je ziet het in de video hieronder:

Eddy Zoey wint zelfbruiner-advies in bij Leco: 'Wat gebruiken we precies?'

04:51

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!