Dave Roelvink en moeder Beeld © ANP

Dave Roelvink verrast jarige moeder met peperduur cadeau

24 februari 2021 15:36

Taart en champagne vandaag voor Luciënne Kenter, de moeder van Donny (23) en Dave (26) Roelvink. Ze viert vandaag haar verjaardag en is behoorlijk in het zonnetje gezet door haar oudste telg. Dat zien we op het Instagram-account van Dave.

"Cadeau voor de liefste vrouw van de wereld"

"Ik heb nog een cadeautje voor je", horen we hem zeggen in de video die hij op Instagram plaatst. Dit zegt Dave vlak voordat hij zijn moeder meetrekt de straat op waar haar cadeau klaar staat: een gloednieuwe bolide met een grote strik eromheen. Zodra ze doorkrijgt wat er op haar te wachten staat, raakt Luciënne duidelijk geëmotioneerd. Logisch, het ís nog eens een presentje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is waarom Dave Roelvink deelname aan Marble Mania afwees

'Cadeau voor de liefste vrouw van de wereld' schrijft Dave bij de video waarin we zien hoe hij zijn moeder verrast. Volgers lijken het een enorm lief gebaar te vinden: 'Wie goed doet, goed ontmoet!' reageert iemand. En: 'Wauw... geen woorden voor, wat een goed persoon ben je.'

Dave zal ongetwijfeld ook geen bescheiden cadeautjes geven aan z'n nieuwe lover, met wie hij verwacht een lange toekomst te hebben:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!