Jill Biden Beeld © The Kelly Clarkson Show

Jill Biden steekt Kelly Clarkson hart onder riem na scheiding

25 februari 2021 16:13

De juridische strijd tussen Kelly Clarkson (38) en haar ex-man Brandon Blackstock (44) blijft maar dooretteren. Niemand minder dan first lady Jill Biden (69) stelt haar in een speciale editie van 'The Kelly Clarkson Show' gerust. 

"Als ik nooit gescheiden zou zijn geweest, had ik ook nooit Joe ontmoet"

Jill was voordat ze grote liefde Joe Biden ontmoette samen met Bill Stevenson, met wie ze op 18-jarige leeftijd trouwde. Hun huwelijk duurde slechts vijf jaar, maar spijt heeft ze er niet van. Zo stelt de first lady in de talkshow: "Ik wil tegen je zeggen Kelly - dit zou ik tegen je zeggen als ik je moeder was - mijn moeder zei altijd tegen mij: als je het stap voor stap neemt, wordt het écht beter."

Volgens de vrouw van de Amerikaanse president hoeft een scheiding namelijk niet altijd iets negatiefs te zijn, maar kan het ook een frisse start symboliseren. "Als ik nooit gescheiden zou zijn geweest, had ik ook nooit Joe ontmoet en had ik nooit het prachtige gezin gehad dat ik nu heb. Dus ik ben er écht van overtuigd dat dingen gebeuren met een reden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First lady Biden geeft eerste solo-interview aan Kelly Clarkson

De first lady gelooft er dan ook in dat, hoe cliché het misschien ook klinkt, tijd alle wonden heelt: "Op een dag verras je jezelf, en ik kan niet wachten tot die dag komt voor jou. Je gaat me bellen en zeggen: 'Jill, je had gelijk!'"

De uitzending, die op 25 februari op de Amerikaanse televisie wordt uitgezonden, markeert het eerste solo-interview van Jill als first lady. In het interview wordt ook ingegaan op haar toewijding aan het onderwijs. De echtgenote van gaf namelijk eerder aan lerares te willen blijven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Clarkson over Valentijnsdag na breuk: 'Met mezelf op date'

Kelly en haar ex Brandon waren zeven jaar getrouwd. Recentelijk won de zangeres de voogdij over hun twee kinderen. De rechter bepaalde dat de Idols-ster die krijgt omdat River en Remy geboren zijn in de staat Californië en zij in Los Angeles woont. Haar ex woont een heel eind verderop, in Montana. Omdat de kinderen daar niet vandaan komen, wordt Californië nu aangewezen als de thuisstaat van de kinderen. Maar haar ex laat het hier niet bij zitten. Brandon eist een maandelijkse toelage van 365.000 euro voor zowel hem als hun kinderen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tiger King-ster Joe Exotic waagt poging bij Joe Biden voor pardon

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!