Joan en Mert Beeld © YouTube-kanaal Joan en Mert

Love Island-koppel Joan en Mert steviger in hun schoenen na breuk

25 februari 2021 17:39

Joan en Mert zijn sinds dag één van 'Love Island' onafscheidelijk. Toch hebben de tortelduifjes in hun nieuwste vlog iets op te biechten: ze zijn onlangs even tijdelijk uit elkaar geweest. "Even tot onszelf komen", legt Mert uit.

"Ik was echt emotioneel en aan het janken for life"

Op hun gezamenlijke YouTube-kanaal is te zien hoe de Love Island-winnaars voor Valentijnsdag een nachtje weg gaan, maar voor hen voelt het als thuiskomen. In de video onthullen ze namelijk elkaar al zo'n twee weken niet meer gezien te hebben. Daarnaast hebben ze ook een week totaal geen contact met elkaar gehad. "We hadden even een pauze. Ik denk dat het wel even goed was voor ons" vertelt Mert. "Even rust aan mijn kop" vult Joan hem aan. "Maar ik denk dat het wel even nodig was (...) Het is natuurlijk zo dat we elkaar vanaf Love Island elke dag hebben gesproken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zou het? 'Nieuw seizoen Love Island volop in de maak'

Dat betekent niet dat ze elkaar niet gemist hebben, vooral Joan was de eerste dagen volledig over haar toeren. "Ik vond het de eerste dagen best wel heftig" biecht ze op. "Ik dacht echt: wat overkomt me nou. Hoezo praten we niet? (…) Ik was echt emotioneel en aan het janken for life."

Vlak na de finale waren de tortelduifjes te gast in Love Check-up. Bekijk die video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eilish uit Love Island over Gianni: 'Ook wij hebben struggles’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!