Estelle Cruijff Beeld © ANP

Estelle Cruijff wint rechtszaak en mag in huis blijven wonen

25 februari 2021 19:00

Estelle Cruijff (42) heeft de rechtszaak tegen zakenman Jacques Parson gewonnen. Dat betekent dat ze hem niet hoeft terug te betalen en dat ze in haar huis kan blijven wonen, zo oordeelde de rechtbank in Amsterdam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Estelle Cruijff niet in Nederland voor rechtszaak

Parson claimde dat Estelle een betalingsachterstand van 160.000 euro bij hem had. Hij leende haar in 2017 een bedrag van 1,2 miljoen die de socialite in een appartement van diezelfde zakenman stak. De twee hadden een vriendschappelijke relatie en afgesproken werd dat Estelle maandelijks zo'n 6000 euro zou aflossen.

Dat kon ze echter niet ophoesten: ze leefde zo'n twee jaar lang van een toelage van Parson. Er werden geen concrete afspraken gemaakt over wanneer Estelle zou beginnen met aflossen. Volgens de rechter is vanwege de mondelinge afspraken geen sprake van een betalingsachterstand.

Parson moet op last van een dwangsom het beslag op haar woning opheffen. De advocaat van Estelle laat aan Shownieuws weten blij te zijn met de uitspraak. "We zijn op alle fronten in het gelijk gesteld. We zijn er heel blij mee. Het is hiermee duidelijk dat mevrouw geen wanbetaler is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Estelle Cruijff: 'Het is een trauma voor het leven'

Estelle liet zich eerder uit over haar relatie met Badr Hari en nam daarbij geen blad voor haar mond:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!