Sofia Vergara Beeld © ANP

Sofia Vergara gaat achter advocaat ex aan omwille van embryo's

26 februari 2021 04:06

Sofia Vergara (48) wil zeker weten dat de advocaat van haar ex Nick Loeb (45) de zaak om de embryo's van het stel met rust zal laten. De actrice heeft een rechtbank in Louisiana gevraagd deze Jalesia McQueen te verbieden haar beroep in die staat uit te oefenen.

De advocaat komt uit Missouri maar kreeg toestemming om eenmalig te werken in Louisiana, waar ze Nick bijstond in de al jaren slepende rechtszaak. Die gaat om twee embryo's die Sofia en Nick tijdens hun relatie lieten invriezen voor het geval ze in de toekomst kinderen zouden willen. Nick probeert al jaren de embryo’s te krijgen en de Modern Family-ster heeft dit al meerdere keren weten te voorkomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechter wijst rechtszaak ex Sofia Vergara af

Vorige maand verloor Nick een beroep dat hij had aangetekend in Louisiana nadat hij eerdere zaken in Californië had verloren. Hij hoopte dat een conservatievere staat meer rechten aan de embryo's zou toekennen, maar de rechter beschuldigde hem ervan de spot te drijven met het juridische systeem door zijn zaak in verschillende staten rond te shoppen en wees het beroep af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sofia Vergara hoeft ingevroren embryo's niet af te staan aan ex

Zijn advocate gaf daarop aan dat ze van plan was bij een hogere rechtbank in beroep te gaan, wat Sofia met haar laatste petitie wil tegengaan. Daarin geeft de actrice onder meer aan dat de advocate bewust heeft gelogen over de woonplaats van Nick. Zij zou hebben verklaard dat de zakenman in New Orleans woont zodat hij de rechtszaak in Louisiana kon voortzetten, terwijl ze wist dat dat helemaal niet waar was.

De actrice was elf jaar te zien in Modern Family. Onlangs kwam er een einde aan de serie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!