Monica Geuze Beeld © ANP

Monica Geuze over inbraak: 'Ben nog steeds bang'

26 februari 2021 09:55

Monica Geuze (25) is zo'n drie jaar geleden beroofd van haar Rolex-horloge. Dat vertelt de influencer in haar podcast 'Geuze & Gorgels'. Het is de eerste keer dat ze over het incident praat.

"Je wilt nooit jezelf onveilig voelen, dat staat nooit gelijk aan mooie spullen"

De beroving gebeurde in de garage onder haar huis. "Ik heb toen ooit bedacht: ik wil een Rolex kopen als ik dusdanig veel abonnees heb op YouTube", vertelt ze aan haar gesprekspartner en goede vriend Kaj Gorgels. "Nou, vervolgens had ik dat horloge. Ik denk dat ik het misschien een jaar had en toen ben ik dus beroofd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze is bezichtigingsmoe: 'Tijdverspilling'

Op dat moment besloot Monica dat ze geen dure spullen meer ging aanschaffen. "Je wilt nooit jezelf onveilig voelen, dat staat nooit gelijk aan mooie spullen", vertelt ze. "En toen dacht ik: ik ga het gewoon nooit meer doen, want het heeft gewoon geen zin." Haar liefde voor dure spullen borrelde echter toch weer op en de inlfuencer bleef toch designerspullen kopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze: 'Heb geen voorbeeldfunctie in coronatijd'

In december werd de YouTuber slachtoffer van poging tot inbraak in haar huis in Vinkeveen. Er werd toen niets meegenomen, maar er is wel een uur lang iemand in haar huis geweest. Na die inbraak besloot ze al haar designertassen te verkopen. "Ik heb er nog steeds last van", vertelt ze over de inbraak. "Ik ben nog steeds, als ik uit de auto stap, bang om naar de deur te lopen. Dus ja, wat is het waard?"

Meer BN'ers werden al slachtoffer van de Rolexbende. Volgens advocaat Marielle van Essen 'sporen ze niet'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!