Miljuschka Witzenhausen Beeld © ANP

Miljuschka deelt ultieme schoonmaakfantasie: 'Nog beter dan seks'

26 februari 2021 14:43

Miljuschka Witzenhausen (35) lanceert een nieuw project: haar podcast 'Eetgeheimen'. Niemand minder dan Eva Jinek (42) is haar eerste gast. Maar het is uiteindelijk niet Eva, maar Miljuschka die een bijzondere onthulling doet.

"Voor mij is dat een fantasie, hè?"

Eva vertelt al watertandend over haar lievelingsgerechten - ze is weg van pompoen -, haar favoriete restaurant in haar tijdelijke woonplaats Noordwijk en haar ranzige studentenhuis in Leiden. Terwijl ze gruwelt bij de gedachte aan de geschifte pasta kip boursin die ze destijds at, denkt Miljuschka aan andere dingen. Haar handen jeuken om dat prachtige doch smerige studentenhuis van Eva destijds onder handen te nemen. 

"Het was een kapitale villa met een ronde trap en marmer dat naar boven ging. Het is echt prachtig, maar toen liepen er wel wat ratten en ik begon natuurlijk als jongstgediende in de kelder", blikt Eva terug op haar studentenperiode. "Smérig dat het daar was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka begint eigen podcast over 'haar favoriete onderwerp'

Miljuschka: "Voor mij is dat een fantasie, hè? Om zo'n huis schoon te mogen maken. Ik vind dat echt, dat je een voor en een na hebt met extreme verschillen, dat je het echt schoon krijgt... Dat is misschien nog beter dan seks." Eva weet niet wat ze hoort. "Dit moet ik even verwerken. Betekent het dat jouw huis altijd de 'na' is? Is jouw huis altijd...?" Waarna het 'oh' klinkt als Miljuschka bevestigend antwoord geeft.

De podcast van Miljuschka is te beluisteren via Spotify, Apple Music en Deezer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka krijgt hulp in de keuken van haar mini-me

Een gerecht waar Miljuscha het water van in de mond loopt, is Zwitserse kaasfondue. Haar tips voor de perfecte kaasfondue deelt ze in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!