Estelle Cruijff, Jaimie Vaes en Koen Kardashian Beeld © Jaimie Vaes: In the Vaes Lane

Jaimie Vaes meedogenloos tijdens zoektocht nanny: 'Te knap'

26 februari 2021 14:24

Naast vrouw van Lil’ Kleine (26) en moeder van Lío (1), is Jaimie Vaes (31) ook onderneemster. Nu ze omkomt in de projecten, staat een nanny hoog op haar prioriteitenlijstje. In de derde aflevering van 'Jaimie: In the Vaes Lane' voelt ze met hulp van tante Koen Kardashian (28) en Estelle Cruijff (42) drie potentiële oppassers aan de tand.

"Hoe iemand overkomt, waar zij voor staat: gewoon heel andere interesses dan andere meiden van die leeftijd"

Volgens Jaimie is het belangrijk dat haar twee beste vriendinnen erbij zijn, aangezien Estelle in de loop der jaren al heel wat nanny's versleten heeft en Koen bezit over 'aardig wat mensenkennis'. Samen heeft het drietal dan ook een unieke blik op de meisjes die langskomen.

Voormalig voetbalvrouw Estelle heeft er een hard hoofd in, want zij heeft meer ervaring met wat oudere dames. De kindermeisjes van Jaimie zijn allemaal nog erg jong en dat baart haar zorgen. "Weet je hoe vaak je in de bladen leest dat de man er met de nanny vandoor gaat", waarschuwt ze. "Ik zou het risico niet nemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes laat nanny op auditie komen: 'Te veel fillers'

De eerste nanny moet al snel plaatsmaken voor de volgende kandidaat omdat ze ‘te knap is’. "Ik snap wel dat als zo’n meisje binnenkomt en je ziet Jaimie, Estelle en mij naast elkaar zitten, dat je je wel lichtelijk geïntimideerd kunt voelen. Maar dat is niet zo bedoeld, we zijn heel lieve meiden", vertelt Koen.

Gelukkig voor Jaimie, en baby Lío, blijkt de geschikte kandidaat er tóch bij te zitten. De 19-jarige Dieuwertje weet de driekoppige jury volledig in te pakken. "Dan merk je weer dat leeftijd niet uitmaakt. Hoe iemand overkomt, waar zij voor staat: gewoon heel andere interesses dan andere meiden van die leeftijd. En dat sprak me direct aan." Daarnaast speelt ze ook nog eens blokfluit, maar dat kan volgens Koen nog weleens gevaarlijk zijn. "Als de blokfluit bij hout blijft is dat helemaal prima", lacht hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine snapt ophef Drank en Drugs nog steeds niet

Het aanstaande huwelijk van Jaimie en Jorik staat ook centraal in de serie. Al is het nog maar de vraag of deze door kan gaan. In onderstaande video vertelt de bruid er zelf over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!