Harry en Meghan Beeld © CBS / Youtube

Harry en Meghan in eerste beelden interview: 'Loodzwaar proces'

1 maart 2021 03:25

Nog een week tot het langverwachte interview met Harry (36) en Meghan (39): het gesprek tussen Oprah en het stel is zondag 7 maart in de Verenigde Staten te zien. Televisiezender CBS heeft nu de eerste beelden online gezet.

"Ik kan me niet voorstellen hoe dat destijds geweest moet zijn geweest voor mijn moeder"

"Mijn grootste angst was dat de geschiedenis zich zou herhalen. Ik ben heel erg opgelucht om hier samen met mijn vrouw te zitten en met jou te spreken Oprah" horen we Harry zeggen, die met Meghan te zien is in hun tuin in Montecito terwijl ze elkaars hand vasthouden. "Ik kan me niet voorstellen hoe dat destijds geweest moet zijn geweest voor mijn moeder, die dit allemaal alleen heeft moeten doorstaan. Wij hebben tenminste elkaar nog, zij was alleen. En voor ons was dit proces al loodzwaar."

In de trailer zien we Oprah ook reageren op een antwoord van Meghan. En die spreekt boekdelen: "Dus deze situatie was niet te overleven? Dat klinkt wel alsof er op een gegeven moment een breaking point is geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry doet bijzondere onthullingen over zijn privéleven

De reacties op de vrijgegeven beelden zijn toch best verdeeld. 'Amerika verkeert vanwege het coronavirus al een jaar in crisis. Mensen zijn dakloos, werkloos of hebben familieleden verloren. En dan gaan Harry en Meghan vanuit hun riante tuin in Californië klagen over hun koninklijke leven. Sorry, maar dit is zo ontzettend ongepast in deze tijden' schrijft iemand.

Een ander, duidelijk wat positiever gestemd, zegt: 'Ik kijk ernaar uit om van Harry en Meghan zelf te horen hoe ze alles ervaren hebben. Alles wat we weten is via de media, maar dit is hún verhaal. Ik juich het toe dat ze hun eigen weg zijn ingeslagen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tv-strijd: interview Queen op dezelfde dag als Harry en Meghan

Onlangs liet het stel weten opnieuw een kindje te verwachten. De reacties daarop waren wisselend:

Gemengde reacties op bekendmaking zwangerschap Harry en Meghan

05:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!