Jan Smit en Gordon Beeld © ANP

Gordon vindt Jan Smit in The Voice 'geen toevoeging'

02 maart 2021 11:15

Als het aan Gordon (52) ligt, draagt Jan Smit (35) zijn stoel na dit seizoen van 'The Voice' over aan iemand anders. De presentator windt er geen doekjes om in de nieuwste aflevering van zijn podcast 'GorDonDiablo Show'. Daarin haalt hij de capaciteiten van de Volendamse coach door het slijk.

"Hij heeft niet de autoriteit"

Het onderwerp komt ter sprake als mede-presentator Don Diablo vertelt dat 'ie op auditie is geweest voor The Voice of Holland, als jurylid dan. "Maar ze hebben voor Jan Smit gekozen." En dat lijkt Gordon maar moeilijk te kunnen verteren. "Ach, dat meen je niet! Oké..." reageert hij.

"Heel eerlijk", gaat hij verder, "ik vind Jan Smit nu niet echt een toevoeging. Het is een schat van een jongen en hij heeft een prachtige carrière, maar hij heeft niet de autoriteit." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Smit over Voice-avontuur: 'Heel anders dan ik gewend ben'

Het is niet voor het eerst dat Jan kritiek krijgt op zijn rol in het programma. Kijkers vinden zijn keuzes voor talenten soms onbegrijpelijk en ook mede-coach Anouk steekt haar afkeur jegens hem niet onder stoelen of banken. Maar: het is zijn eerste seizoen en ga er maar aan staan. Jan vertelde onlangs in RTL Boulevard dat hij best moest wennen aan zijn rol en daarom ook wat fouten heeft gemaakt:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!