Britt Dekker Wie van de 3 Beeld © ANP

Britt Dekker nog minstens drie jaar bij Talpa

2 maart 2021 11:18

Britt Dekker (29) blijft in dienst bij Talpa. De presentatrice heeft een nieuw driejarig contract getekend, zo heeft de zendergroep dinsdag bekendgemaakt.

"Had eerlijk gezegd niet verwacht dit allemaal te mogen meemaken"

Met een nieuw contract op zak blijft Britt de komende jaren te zien op SBS6 in bestaande programma's en in nieuwe formats. Eerder werd al bekend dat ze een van de nieuwe presentatoren van We Want More zal worden. De komende tijd is Britt ook te zien in een nieuw seizoen van Wie Van de 3 en het nieuwe programma First & Last met Martien Meiland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker presenteert We Want More naast Wendy van Dijk

Naast de programma's voor Talpa blijft Britt ook online actief met haar eigen platforms en ze blijft ook kinderprogramma's maken voor AVROTROS. "De kansen die ik krijg bij Talpa om mezelf te ontwikkelen als presentator, daar ben ik heel dankbaar voor en had eerlijk gezegd niet verwacht dit allemaal te mogen meemaken."

Talpa-televisiedirecteur Marco Louwerens stelt dat Britt uniek is. "Ze raakt de kijker omdat ze allereerst heel veel talent heeft maar ook omdat ze het hart op de tong draagt en een geweldig gevoel voor humor en timing heeft. De samenwerking van het afgelopen jaar smaakte naar meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland en Britt Dekker vormen nieuw presentatieduo

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!