Alec en Hilaria Baldwin Beeld © ANP

Alec Baldwin bijt van zich af na kritiek op zesde kind

2 maart 2021 16:52

Het was één grote verrassing gisteren: Alec (62) en Hilaria (37) Baldwin die via Instagram bekendmaakten een zesde telg te hebben verwelkomd. Mooi nieuws natuurlijk voor het gezin, maar daar denkt niet iedereen hetzelfde over. Alec bijt van zich af na alle kritiek die het stel sindsdien over zich heen krijgt.

"Je moet oprotten en je met je eigen zaken bezighouden"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alec en Hilaria Baldwin verwelkomen zesde kind

Hilaria maakte het nieuws bekend met een foto van zichzelf en haar zes kinderen en het mysterieuze bijschrift '7'. Daarover breken verschillende media hun hoofd: zou ze hiermee wijzen op de 25-jarige dochter die Alec uit een ander huwelijk heeft? Of telt ze zichzelf mee in de foto? Hoe ze het ook precies bedoelt, onder de post stroomden de negatieve reacties binnen: 'Wie is de moeder? Ze was niet zwanger. Ze is zes maanden geleden nog bevallen', zo schrijft iemand, refererend naar hun jongste zoon Eduardo, geboren in september. 

'Je moet oprotten en je met je eigen zaken bezighouden', reageert Alec fel daarop . Als een andere volger zich hardop afvraagt waarom mensen zo gemeen kunnen zijn, reageert hij met: 'Omdat ze in de basis niet heel slim zijn. Amerikanen zijn mensen die weinig weten over hoe je een vredig, gezond leven moet leven in vergelijking met de rest van de wereld.'

De naam van het zesde kindje van de familie Baldwin is niet bekendgemaakt, evenals andere details van de baby, die mogelijk via een draagmoeder ter wereld is gekomen. Hilaria is een tijdje uit de publiciteit gestapt nadat ze werd beschuldigd van het faken van haar Spaanse accent en 'slechte vertegenwoordiging' van haar achtergrond. Dat kwam voort uit een Twitter-bericht dat viral ging. Even later bood ze haar excuses ervoor aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilaria Baldwin heeft spijt over 'nepaccent' en zegt sorry

Het stel heeft samen zes kinderen: Carmen (7), Rafael (5), Leonardo (4), Romeo (2), Eduardo (6 maanden) en natuurlijk de pasgeboren benjamin van de familie. Alec en zijn ex Kim Basinger hebben samen dus ook nog een 25-jarige dochter. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!