Alisa Megastar Beeld © Instagram @alisa_megastar

Alisa uit EOTB kondigt zwangerschap en geslacht baby aan

02 maart 2021 17:07

Alisa Megastar (24) was een regelrechte kijkcijferhit in 'Ex On The Beach: Double Dutch'. De blondine viel niet bij iedereen in de smaak, maar maakte het MTV-programma wel extra juicy met haar bijzondere uitspraken. Inmiddels heeft ze een andere weg in het leven gekozen: ze wordt mama.

"Het enige wat ik erover kwijt wil, is dat het heel speciaal is"

Alisa liet een onuitwisbare indruk achter op de kijkers van Ex On The Beach: Double Dutch. Ze was een graag geziene deelnemer, maar de tweede keer als kandidaat hield ze het slechts een paar dagen vol in het liefdesparadijs. Sindsdien is ze niet meer op tv verschenen, maar maakt ze furore op Instagram. Hier heeft ze ook onthuld dat ze in blijde verwachting is van haar eerste kindje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-deelnemer Stephen Bear gearresteerd wegens wraakporno

De Russische is alweer 32 weken zwanger van haar grote liefde Mehr Shad, zo is te lezen op social media. 'Daar ben ik dan', schrijft Alisa bij een kiekje van haar groeiende babybuik. 'Jullie vragen steeds welke naam we hebben gekozen voor de baby, maar dat willen we nog niet zeggen. Het enige wat ik erover kwijt wil, is dat het heel speciaal is.' Daarbij onthult de Megastar ook nog eens dat ze een meisje krijgt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yasmine uit EOTB deelt heftige beelden na mishandeling

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!