Quinty Trustfull Beeld © ANP

Quinty Trustfull voor dag en dauw al geknipt door Leco

03 maart 2021 08:56

Quinty Trustfull (49) beleeft een heerlijke ochtend vandaag. Al een tijdje spreekt ze via haar social media uit dat ze niet kan wachten tot de kapsalons weer open gaan. En vandaag zijn de deuren weer geopend. Al voor 09.00 uur 's ochtends liep Quinty rond met een 'kapperfris' kapsel.

"Ik ben helemaal blij"

Op de Instagram Stories van de Koffietijd-presentatrice is te zien dat ze gisteren al niet kon wachten tot haar goede vriend Leco van Zadelhoff haar een opfrisbeurt kon geven. "Bijna, bijna Leco", zegt Quinty in dat filmpje. Daarin laat Quinty ook haar grijze haren zien. "Het zijn er nog niet zo heel veel, maar ze zijn er wel. Eentje krult ook echt." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Loretta en Quinty laten voor het eerst hun grijze haren zien

Maar deze ochtend loopt Quinty er een stuk vrolijker bij. "Goedemorgen allemaal", zegt ze in een andere video. "Ik ben voor dag en dauw bij de lieve Leco geweest, de schat. En ik ben helemaal blij."

Leco schrijft op zijn beurt weer in zijn Instagram Stories dat hij uitkijkt naar vandaag. Hij spreekt de beautybranche toe. 'We gaan knallen vandaag. We maken Nederland een stukje mooier.' 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!