Rens Kroes Beeld © ANP

Rens Kroes onthult: 'Ik ben drie jaar geleden getrouwd'

03 maart 2021 12:04

Het plaatje is helemaal compleet voor Rens Kroes (33), laat ze weten in haar Instagram Stories. De foodblogger kreeg onlangs haar eerste kindje Maya Jade met Sid, maar blijkt ook al jaren geleden in het huwelijksbootje te zijn gestapt met haar grote liefde.

"Er was geen groots huwelijksfeest"

Het is een drukke bedoening bij Rens thuis. De zus van Doutzen is omringd door luiers en babyspullen sinds de geboorte van haar dochtertje Maya Jade, maar wil haar volgers ook niet in de steek laten. 'Deze drukke mama heeft tijd vrijgemaakt voor jullie vragen', laat ze weten via Instagram Stories. Rens' fans zijn vooral benieuwd naar haar liefje Sid en vragen zich af hoe het nu echt zit tussen de twee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rens Kroes over pittige eerste weken als moeder: 'Ik kón niet meer'

Eén volger vraagt aan Rens of het haar vriend is of dat Sid een andere titel draagt. 'Hij is eigenlijk mijn echtgenoot', verklapt de foodblogger opeens. Het duo gaat al een tijdje getrouwd door het leven. 'We zijn drie jaar geleden getrouwd', gaat Rens verder. 'We kennen elkaar al dertien jaar. Er was geen groots huwelijksfeest, dus hopelijk kunnen we dat ooit nog eens doen.' Sid lijkt zelf geen Instagram te hebben en komt ook niet (of nauwelijks) voor op het account van Rens. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rens Kroes laat voor het eerst gezicht dochter zien op social media

Rens is nu al een tijdje moeder, maar was er ook dol op om zwanger te zijn. In de video hieronder vertelt ze er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!