Beeld © ANP

Dít televisieprogramma is Gordons ultieme guilty pleasure

03 maart 2021 12:28

Gordon (52) is één van de vaste gezichten op de Nederlandse televisie. Vrijdag is hij te zien met een revival van het programma '5 tegen 5'. In 'Veronica Magazine' vertelt Goor over zijn eigen kijkgedrag.

"Het klinkt misschien een beetje suf"

Al van jongs af aan heeft Gordon zijn favorieten. "Ik keek vroeger stiekem naar The Golden Girls. Dat kwam altijd op tv als het voor mij bedtijd was. Ik zei dan tegen mijn ouders dat ik naar bed ging, maar in plaats daarvan kroop ik stiekem onder de tafel om het toch te kunnen zien."

Maar waar zet de presentator zijn televisie tegenwoordig nog voor aan? "Het klinkt misschien een beetje suf, maar ik vind Heel Holland Bakt heerlijk om te kijken. Ik vind het heel fijne no-nonsense televisie. André doet het ontzettend leuk en ik vind Janny om te gieren." Met programma's als Kassa en Radar heeft hij dan weer niets. "Ik vind het iets te negatief."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Petitie Gordon genoeg ondertekend: krijgt spreektijd in Kamer

Het beste programma ooit vindt Gordon Telebingo met Mies Bouwman. En zijn guilty pleasure? "Daar kan ik heel kort over zijn: Temptation Island. Ik kan niet wachten op het volgende seizoen." 

Gordon is momenteel volop in het nieuws vanwege een petitie die hij is gestart, om haatreacties op online media te verminderen. In de video hieronder zie je daar meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!