Millie Bobby Brown als Eleven in 'Stranger Things' Beeld © Netflix

Stranger Things komt met spin-off over Eleven

03 maart 2021 16:22

Het vierde seizoen van 'Stranger Things' moet nog komen, maar Netflix heeft in de tussentijd alvast goed nieuws voor de fans. Millie Bobby Brown (17) kruipt voor een spin-off namelijk ook in de huid van Eleven.

Millie en Netflix kunnen het goed met elkaar vinden. De actrice zou een nieuw contract hebben getekend bij de streamingdienst en daardoor nog vaker te bingen te zijn. Niet alleen in Stranger Things, de serie die haar wereldberoemd maakte, maar ook in een spin-off over haar personage Eleven. Hoe dit eruit komt te zien, is nog niet bekend. Bovendien is het nog onduidelijk wanneer we de serie (of film) kunnen gaan bingewatchen op Netflix. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Game of Thrones-acteur maakt opwachting in Stranger Things

Stranger Things zal hopelijk binnenkort terugkeren met seizoen vier. En dat betekent dat we weer kunnen genieten van onze favoriete tieners Eleven, Mike, Will, Lucas en Dustin en de bizarre monsters die ze tegenkomen in hun stadje. De fans staan al sinds zomer 2019 droog en kunnen niet wachten op nieuwe afleveringen van de Netflix-serie. Ook hiervan is de releasedatum nog niet bekendgemaakt. 

Netflix lijkt dol te zijn op spin-offs en heeft er ook eentje gemaakt van Undercover. Monic Hendrickx vertelt over haar rol in Ferry in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!