Kim-Lian van der Meij Beeld © ANP

Hartverwarmend ontvangst voor Kim-Lian na ontslag ziekenhuis

03 maart 2021 16:02

Kim-Lian van der Meij (40) heeft haar familie weer in de armen kunnen sluiten nadat ze eerder werd opgenomen met een nierbekkenontsteking in het ziekenhuis. 'Het mooiste ontvangstcomité', schrijft de presentatrice bij een liefdevol kiekje met haar kids.

"Mijn grote dank gaat uit naar de goede zorg die ik heb ontvangen van de artsen en al het zorgpersoneel"

Kim-Lian, die met haar gezin in Zweden woont, liet via haar manager eerder weten aan RTL Boulevard enorm veel pijn en koorts te hebben. In de update van vandaag schrijft de zangeres dat ze zich na vijf dagen in het ziekenhuis 'gelukkig weer een beetje de oude' voelt. Haar dank gaat uit naar de goede zorg die ze heeft ontvangen van de artsen en het zorgpersoneel en natuurlijk haar volgers voor alle Netflix-tips. 'Ik heb er een mooi lijstje van gemaakt.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim-Lian reageert op ziekenhuisopname: 'Kom er weer bovenop'

De presentatrice gaat nu thuis verder aansterken en zich klaarmaken voor de aankomende werkreis naar Nederland. De presentatrice zou eigenlijk naar Nederland komen voor de opnames van de SBS6-quiz 50/50, die ze afwisselend met Winston Gerschtanowitz presenteert. Dat laat nu op zich wachten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim-Lian van der Meij opgenomen in het ziekenhuis

Kim-Lian was onlangs ook te zien in Beste Zangers. Haar optreden in de musicalspecial van het programma was zo goed dat ze kon rekenen op veel positieve reacties van de kijkers. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!