Valsspelen en intimidatie mag in programma Olcay en Ruud

04 maart 2021 05:28

Olcay Gulsen (40) en Ruud de Wild (51) zijn niet van plan het elkaar makkelijk te maken in hun nieuwe radioprogramma 'Ruud vs. Olcay'. In het 'AD' stelt de dj donderdag dat zijn vriendin en hij 'twee haantjes' zijn.

"Alles is geoorloofd in de spelletjes die we gaan spelen"

Olcay verklaart dat de twee doorgaans geen ruziemakers zijn, maar een onderlinge strijd niet uit de weg gaan. Ruud zegt daarop: "Alles is geoorloofd in de spelletjes die we gaan spelen", waarna zijn vriendin aanvult: "Echt álles: intimidatie, valsspelen."

Bang dat de show voor spanningen in hun relatie zal zorgen zijn de twee vooralsnog niet. Olcay: "We maken allebei met veel liefde en passie programma's. Ik kan me voorstellen dat het soms gaat schuren. Het is even een knop omzetten als je collega's bent, maar dat lukt ons wel."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Olcay Gulsen geëmotioneerd bij Beau: 'Ik schaam mij nog steeds'

In het programma, dat vrijdag van start gaat, zamelt het duo door spelletjes te spelen en opdrachten uit te voeren geld in voor het goede doel. Elke week strijden er twee bekende Nederlanders mee. In de eerste uitzending zijn Guus Meeuwis en zijn vriendin Manon Meijers te gast. De luisteraar bepaalt wie er in het team van Ruud en wie in het team van Olcay komt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!