Lieke van Lexmond Beeld © ANP

Astronautenpak aan en gaan: Lieke schrijft zich in voor reis naar maan

04 maart 2021 16:32

De Japanse miljardair Yusaku Maezawa (45) slingerde gisteren een bijzondere oproep de wereld in: wie wil er in 2023 met hem mee op een reis naar de maan? Hij is op zoek naar acht mede-bemanningsleden, en zusjes Lieke (39) en Jetteke (41) van Lexmond zouden maar al te graag deel uitmaken van zijn crew.

"Wij zijn er klaar voor en willen haar graag van heel dichtbij ervaren"

De Japanner realiseert met zijn Dear Moon-project de eerste bemande vlucht van SpaceX naar de maan en wil dat niet in z'n eentje doen. Sterker, mensen van over de hele wereld 'en met allerlei verschillende achtergronden' zijn welkom. De zusjes Van Lexmond hebben natuurlijk niet zo'n verschillende achtergrond, dus hopelijk speelt dat hen geen parten. Hoe dan ook is de reis een buitenkansje, want Yusaku belooft alle kosten voor zijn rekening te nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieke en Jetteke: onze mannen zijn onze ruggengraat

Als als er één ding is dat ons 'kracht' geeft is het wel de maan, zo proberen de Lexmondjes ons al een poos duidelijk te maken. Dat doen ze onder meer met een kalender die volledig aan het hemellichaam is gewijd. Dat ze dus nu een gooi doen naar de mogelijkheid om 'm van dichtbij te bekijken komt niet geheel als verrassing. 'Wij zijn er klaar voor en willen haar graag van heel dichtbij ervaren! Magic Mother Moon.... Moonsisters are ready for take off!' schrijft Lieke.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lieke van Lexmond: we zijn helemaal niet zweverig

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!