Adele Beeld © ANP

Scheiding Adele na twee jaar gesteggel eindelijk rond

05 maart 2021 03:46

Het heeft even geduurd, maar de scheiding van Adele (32) en haar ex Simon Konecki is eindelijk officieel een feit. Een rechter zette gisteren zijn handtekening onder een scheidingsovereenkomst die Simon en Adele met hulp van mediators samen opstelden, meldt Us Weekly.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Adele werkt aan nieuwe nummers, komen begin volgend jaar'

De zangeres en de zakenman kregen in 2011 een relatie en werden het jaar erop ouders van een zoontje, Angelo. In 2017 werd Adele gespot met een ring om haar vinger waardoor de geruchten op gang kwamen dat de twee in het geheim waren getrouwd. Later dat jaar bevestigde de muzikante dat ze inderdaad met Simon in het huwelijksbootje was gestapt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Adele maakt geen liedjes over scheiding voor nieuwe plaat'

In april 2019 maakte een woordvoerder van de zangeres bekend dat Adele en Simon hadden besloten uit elkaar te gaan. "Ze zijn vastbesloten hun zoon samen liefdevol op te voeden" liet het team van de Britse toen weten. Afgelopen jaar dook het verhaal op dat Adele iets had met rapper Skepta, maar in oktober liet ze op Instagram weten dat ze vrijgezel was.

Simon en Adele kozen ervoor geen advocaten te betrekken bij hun breuk en tekenden vorig jaar een overeenkomst om de details rond hun scheiding vertrouwelijk te houden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!