Chantal Janzen Beeld © ANP

Chantal 'Selfy' Janzen deelt dramatisch moment op toilet

5 maart 2021 12:15

Chantal Janzen (42) doet meer dan acteren en presenteren: als haar alter ego Selfy deelt ze op Instagram ook enorm handige lifehacks met haar volgers. Zo ook vanochtend, nadat ze tijdens haar toiletbezoek in een vervelende situatie terechtkwam.

"Het was niet leuk en het had heel verkeerd kunnen aflopen"

Het zit namelijk zo: "Ik had een torretje gevangen in een stukje wc-papier. Hij was heel groot. Toen wilde ik hem door het toilet gooien en wat ik toen fout heb gedaan is op het toilet gaan zitten... en toiletteren...", vertelt Chantal, ofwel Selfy. "En toen vloog het torretje uit het wc-papiertje. En je kunt je wel bedenken waar het toen tegenaan vloog: mijn eigen torretje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen over nieuw programma: 'Elke deelnemer heeft gehuild'

Dus, is de lifehack: zet zo'n beestje buiten. "Als je het dan toch in een wc-papiertje doet, moet je het eerst wegmaken door het door het toilet te spoelen en er dán pas op te gaan zitten. Het was niet leuk en het had heel verkeerd kunnen aflopen", zegt ze over de toch wat traumatische toiletervaring. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal eerlijk over gebruik fillers: 'Dacht dat het nodig was'

Deze week is Chantals nieuwe programma afgetrapt: Chantals Beauty Camper. Bij Boulevard vertelde ze over de impact van het programma:

Chantals Beauty Camper vertrekt: 'We zetten mensen in hun kracht'

02:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!