Katja Schuurman en Jennifer Lopez Beeld © ANP/Getty Images

Katja Schuurman kan ogen niet geloven: 'Ik lijk op J.Lo'

05 maart 2021 15:53

Wat hebben Katja Schuurman (46) en Jennifer Lopez (51) met elkaar gemeen? Hun uiterlijk blijkbaar! De presentatrice vergelijkt zichzelf op basis van een fotoshoot met de popicoon.

"Nu je het zegt"

Katja schittert in de nieuwste editie van LINDA.Loves en deelt met veel plezier het resultaat op Instagram. Het viel de presentatrice namelijk op dat er een bepaalde gelijkenis is met een zeer beroemde popicoon. 'Het is misschien ongepast om dit over mezelf te zeggen, maar ik vind dus zelf dat ik hier best wel een beetje op J.Lo lijk', schrijft ze bij het kiekje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja over moederschap: 'Zit binnen no-time onder de babykots'

Jennifer heeft zelf (nog niet) gereageerd op de vergelijking, maar Katja's volgers wel. 'Ik vind jou knapper!' spreekt eentje zich uit. 'Ja, nu je het zegt', beaamt een ander. Eens! Beiden prachtige vrouwen', meldt een derde. 'Net zo knap', vindt er nog eentje. Maar sommigen zijn het er niet mee eens. 'OMG J.Lo?! Mocht je willen. Droom lekker verder', reageert er eentje kritisch. 

Katja werd onlangs voor de tweede keer moeder van dochtertje Coco. In de video hieronder vertelt ze over de heftige bevalling. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!