Jeangu Macrooy Beeld © ANP

Jeangu Macrooy valt niet in de smaak bij Eurovisie-bookmakers

05 maart 2021 18:55

De release van de songfestivalsingle van Jeangu Macrooy (27) heeft weinig impact gemaakt bij de bookmakers. De verschillende wedkantoren hebben iets minder vertrouwen in de Nederlandse zanger, maar in het volledige overzicht staat hij net als donderdag op de 22e positie van de veertig deelnemende landen.

Voor de lancering van 'Birth of a New Age' had Jeangu nog een winkans van 2 procent, nu is dat gezakt naar 1 procent. Vorig jaar maakte Jeangu ook geen grote indruk bij de wedkantoren. Zijn liedje 'Grow' stond toen eveneens in de middenmoot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeangu Macrooy neemt kritiek songfestivalnummer niet al te serieus

De populairste act is nog altijd de IJslandse inzending Daði Freyr. Hoewel hij zijn single nog niet heeft uitgebracht geven de bookmakers hem nu een winkans van 10 procent. Frankrijk staat op de tweede plaats met 8 procent.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeangu Macrooy put kracht uit zingen in het Surinaams

Inmiddels is bijna de helft van de liedjes van het komende Eurovisiesongfestival bekend. De bookmakers voorspellen niet altijd de goede winnaar. Bij de laatste vijf edities hadden ze het twee keer bij het juiste einde, in 2015 en 2019.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!