Beeld © ANP

Premier Mark Rutte is verlost van zijn coronakapsel

06 maart 2021 13:29

Demissionair premier Mark Rutte (54) is zijn coronakapsel kwijt. Hij ging naar zijn vaste kapper in Leidschendam. Na afloop zei hij dat zijn kapsel redelijk gelukt is. "Ik heb het iets langer gelaten dan gewoonlijk, omdat het verschil met de afgelopen weken anders zo groot is. Maar het voelt wel heerlijk."

"De afspraken bij de kapper worden een heel jaar vooruit gepland, maar hij gaat pas weer zodra het mag"

In februari kwam het kappersbezoek van Rutte, ook lijsttrekker van zijn partij de VVD, in het nieuws na een bericht van Radio 538. Dj Frank Dane belde met de kapper van de premier, om te vragen wanneer die weer in de agenda stond om geknipt te worden.

Op 6 maart, was toen het antwoord van de kapper. Daaruit trok Dane de conclusie dat de kappers na 2 maart weer open mochten na een lange sluiting om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Op dat moment was er officieel nog niets bekend over een eventuele opening van kappers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark Rutte heeft kappersafspraak al gemaakt

De coiffeur wilde toen niet zeggen wanneer de afspraak was gemaakt, maar de RVD liet desgevraagd weten dat die al maanden in de boeken stond. "De afspraken bij de kapper worden een heel jaar vooruit gepland, maar hij gaat pas weer zodra het mag", zei de RVD toen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Primeur bij Koffietijd: Mark Rutte doet eerste coronatest

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!