Golden Earring Beeld © ANP

Kunst van Radar Love in de verkoop voor Stichting ALS

07 maart 2021 15:26

Een mooi initiatief van het Haagse kunstenaarsechtpaar Marcello en Els: het stel maakte drie jaar geleden een tableau met 33 tekeningen waarop de Golden Earring-hit Radar Love zin voor zin werd uitgebeeld, en wil die nu gaan verkopen. De volledige winst gaat naar Stichting ALS. Dit doen ze naar aanleiding van de ALS-diagnose van gitarist George Kooymans, waarna de band in februari moest stoppen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boek over beroemde clips Golden Earring in de maak

Speciaal voor de gelegenheid en als eerbetoon aan Golden Earring is de tekst '45 Years of Radar Love' onderop het paneel vervangen door 'Golden Earring 1961 - 2021'. De prenten van het kunstwerk zijn gesigneerd en worden verkocht in een zwarte aluminiumlijst van 45 bij 60 centimeter. De 99 euro komen volledig ten goede aan Stichting ALS.

Met dit mooie gebaar hopen Marcello en Els dat 'deze prachtige herinnering aan de beste Nederlandse rockband ooit kan bijdragen aan de bestrijding van deze nog altijd dodelijke ziekte.' De prent is verkrijgbaar via de webwinkels van Marcello's Art Factory en Haags kado. De actie duurt in ieder geval nog tot 1 juni.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spike: 'Golden Earring wilde ziekte Kooymans stil houden'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!