Andre Hazes Beeld © ANP

Dré Hazes proost op vader tijdens proefconcert: 'Wat een geluk dit!'

07 maart 2021 18:26

André Hazes (27) heeft vandaag tijdens zijn proefconcert in de Ziggo Dome ook een momentje ingebouwd voor een paar van de grootste hits van zijn vader: "Hef het glas op de enige echte André Hazes", zei de zanger, waarna de 1300 mensen in de zaal luid juichten.

"Wat een geluk dat we hier bij mogen zijn"

André staat normaal gesproken meerdere keren per jaar ter ere van zijn vader in de Amsterdamse concerthal met Holland zingt Hazes, maar door de coronacrisis werden shows verplaatst. "Dus daarom wil ik wel een paar liedjes van mijn vader doen" zei de zanger, die onder meer 'De vlieger', 'Ik hoef je niet te zeggen' en 'Zij gelooft in mij' zong voor de menigte. 

De zanger had enorm zin in de show, het zesde proefevenement van Fieldlab Evenementen. "Wat een geluk dat we hier bij mogen zijn" zei hij aan het begin van het concert. "Gaan we er een feestje van maken?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter Pannekoek verrast 'vol zenuwen' bezoekers in Ziggo Dome

André is zondag de hoofdact van het concert. Het voorprogramma werd verzorgd door zanger Phil Bee, 'special guest' Peter Pannekoek en zangeres Sophie Straat. Volgend weekend vinden de laatste proefevenementen van Fieldlab, een gezamenlijk initiatief van de evenementensector en de overheid, plaats. Dan zijn er op het Lowlands-terrein in Biddinghuizen twee festivals.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes over Fieldlab-experiment zondag: 'Best een risico'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!