Britney Spears en haar vriend Sam Asghari Beeld © Getty Images

Vriend Britney Spears klaar voor volgende stap: 'Ik wil papa worden'

08 maart 2021 11:34

Britney Spears (39) is al een goeie vier jaar gelukkig in de liefde met Sam Asghari (27). De vriend van de zangeres is maar wat blij met hun relatie en laat aan het zakenblad 'Forbes' weten een kindje te willen.

"Ik zou het niet erg vinden om jong vader te worden"

Het is geen geheim dat Britney nog wel een kindje wil. De zangeres vertelde tijdens Carpool Karaoke met James Corden dat ze wel opnieuw moeder wilde worden. Ook haar vriend Sam ziet het wel zitten. "Ik ben klaar voor de volgende stap in mijn relatie. Ik zou het niet erg vinden om jong vader te worden", legt hij uit aan het blad Forbes. Britney heeft al twee kinderen, Sean Preston (15) en Jayden James (14), met haar ex-man Kevin Federline. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian open over eigen 'trauma' na kijken Britney-docu

Sam deed ook een boekje open over hoe zijn relatie met Britney tot stand kwam. De zangeres castte hem hoogstpersoonlijk voor de videoclip van haar liedje 'Slumber Party' en de rest is geschiedenis. "Ze koos me uit op basis van een foto", aldus het model. "Een vriend van me belde en zei: 'Je moet hierin spelen.' Ik wist niet voor wie de videoclip was, omdat dat geheim was. Dus ik ging maar gewoon en toen begon het allemaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader Britney: 'Als ze geen curator wil moet ze verzoek indienen'

Of het er ook echt van gaat komen dat Sam en zijn vriendin een kindje krijgen, is een tweede. Britney staat namelijk onder curatele en haar vader Jamie heeft de touwtjes in handen. Hij bepaalt alles voor haar, van haar financiën tot haar medische keuzes. Sam heeft zich al eerder uitgesproken over zijn schoonvader. 'Het is belangrijk dat mensen weten dat ik nul respect heb voor iemand die onze relatie probeert te controleren', vertelde hij op Instagram Stories. 'Naar mijn mening is Jamie een lul.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears laat van zich horen: 'Ik hoef niet altijd sterk te zijn'

De documentaire Framing Britney Spears gaf een inzicht in waar de zangeres allemaal onderhevig aan is sinds ze onder curatele van haar vader staat. Het leverde een hele hoop ophef op en daar heeft Jamie inmiddels op gereageerd. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!