Ferry Doedens Beeld © ANP

Ferry Doedens reageert op geruchten over televisieklus PowNed

08 maart 2021 15:02

Sinds zijn vertrek uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ heeft Ferry Doedens (30) absoluut niet stilgezeten. Zo harkt hij heel wat euro’s binnen met zijn naaktfoto’s op OnlyFans en heeft de oud-soapie zijn zangcarrière weer nieuw leven ingeblazen. En nu zou Ferry volgens de laatste berichten ook nog eens gaan presenteren bij omroep PowNed.

"Ik kan mijn leven nu echt zelf gaan invullen"

Het is een bijzondere week voor Ferry: na twaalf jaar neemt hij morgen definitief afscheid van zijn GTST-alter ego Lucas. Ondanks dat hij het erg moeilijk heeft gehad met zijn vertrek uit de soapserie, zit Ferry inmiddels weer lekker in zijn vel. "Ik voel me bijzonder goed. Het is natuurlijk een gekke periode geweest met veel veranderingen. Maar sinds ik mijn verhaal heb gedaan bij Jinek voel ik me erg opgelucht", vertelt hij aan RTL Boulevard. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na vertrek Ferry Doedens: gaat ook deze actrice GTST verlaten?

De voormalige GTST-ster ziet de toekomst dan ook rooskleurig tegemoet. "Ik ben afgelopen weekend ook verhuisd naar mijn nieuwe huis in Amsterdam. Ik ben echt heel erg blij", vertelt Ferry. "Maar het is natuurlijk ook een spannende tijd voor mij. GTST was iets waar ik twaalf jaar lang iedere dag naartoe ging. Ik moet weer wennen aan het invullen van mijn eigen tijd. De wekker gaat niet meer iedere dag om acht uur. Ik kan mijn leven nu echt zelf gaan invullen. Er komen leuke nieuwe dingen aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vijf memorabele GTST-momenten uit het leven van Lucas Sanders

Of die nieuwe projecten te maken hebben met het presenteren voor omroep PowNed wil Ferry nog niet bevestigen aan RTL Boulevard. "Daar kan ik nog niks over zeggen." De laatste Goede Tijden, Slechte Tijden met Ferry in de hoofdrol zal morgen te zien zijn om 20.00 bij RTL 4.

Ferry's carrièreswitch als OnlyFans-model maakte de tongen los, maar dat kan de soapie niets schelen. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!