André Hazes Beeld © ANP

André deelt voor- en nafoto: 'Of ik me herpakt heb?'

08 maart 2021 17:03

André Hazes (27) heeft in het afgelopen jaar weer veel veranderingen meegemaakt. Ook de zanger moest wennen aan de coronacrisis, maar bovenal hervond hij de liefde met zijn Monique weer, met wie hij inmiddels verloofd is. Op social media blikt André terug op de veranderingen in zijn leven.

"Daar was mijn eyeliner"

De zanger deelt vier foto's van zichzelf, twee recente en twee van wat langer geleden, toen hij nog samen was met Bridget Maasland. Op de oudere foto's draagt hij nog eyeliner en zwarte nagellak, maar op de recente foto's zijn die verdwenen. En is zijn haar een beetje langer. 'Of ik mezelf herpakt en gevonden heb?' schrijft André bij de foto's, waarmee hij duidelijk aangeeft dat hij zelf vindt dat hij beter in zijn vel zit.

Zijn zus Roxeanne reageert ook nog met een grapje onder de foto. 'Godverdomme, daar was mijn eyeliner dus! Ik zoek al maanden', schrijft ze. Veel van zijn fans vinden ook dat hij er nu beter uitziet. 'Trots op jouw verandering', reageert iemand. Een ander: 'Veel beter zo.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

André Hazes genoot van Fieldlab-show: 'Was weer helemaal thuis'

Een aantal maanden geleden vroeg André zijn liefde Monique Westenberg ten huwelijk. Sindsdien heeft hij wat meer details vrijgegeven over het huwelijk. Die zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!