Beeld © Talpa

Chateau-kijkers gieren om poepscheppende Martien: 'Met spatel?!'

08 maart 2021 21:29

Een hond, of laat staan twee. "Je krijgt er zoveel voor terug", zeggen veel mensen. Ook bij de Meilandjes lopen al jaren wat viervoeters rond. En hoewel Bommel en Bijoux meer dan genoeg ruimte hebben om buiten hun behoefte te doen, doen ze dat toch liever op 'het hoogpolig'. Dat leidt natuurlijk tot groot ongenoegen van Martien Meiland (59).

"Zo te zien is het de stront van Bommel"

Als Martien en Maxime bovenin het huis van Martien komen, ziet Maxime al vrij snel dat er stront aan de knikker is. "Kijk eens om je heen", zegt ze tegen haar vader. Als hij vervolgens ziet dat er een hondendrol op zijn tapijt ligt, slaakt hij een welbekend kreetje. "Ik krijg een hele déja vû van het Chateau, omdat er overal schijt lag. Het is toch verschrikkelijk", aldus Martien.

Terwijl Maxime snel wegvlucht, is het Martien die de boel opruimt. Bewapend met een rol toiletpapier en een spatel gaat Martien naar boven. "Zo te zien is het de stront van Bommel." Uiteraard vindt de kasteelheer het klusje maar niets. "Het is verschrikkelijk. Die beesten lopen de hele dag buiten, gaan ze binnen zitten schijten." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Martien Meiland beleeft drama met een worst: 'Hij past er niet in'

De kijkers van het populaire programma kunnen in ieder geval weer gieren om het tafereel. 'Ranzig, die schijtende hond in je slaapkamer', schrijft iemand. Sommigen stellen wel vragen bij de aanpak van Martien, om de stront op te ruimen. 'Heeft Martien nou een spatel vast om de stront op te scheppen? Ongekend dit.' Iemand anders: 'Gaat die spatel terug in de keuken?'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Meilandjes keren binnenkort terug naar Frankrijk

Maxime is inmiddels al een tijdje gelukkig met haar Leroy. Een tijdje terug vertelde ze openhartig over een eventuele kinderwens. Dat zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!