Beeld © ANP

Famke Louise over PowNed-confrontatie: 'Tof dat ik microfoon wegsloeg'

8 maart 2021 22:54

Famke Louise (22) heeft geen moment spijt gehad van haar aanvaring met toenmalig PowNed-verslaggever Dennis Schouten (25) in september. "Als hij weer voor mijn neus zou staan, zou ik het nog een keer doen", zei de zangeres maandag in 'De Kalvijn Show' op NPO 3.

"Ik lig er niet wakker van"

Dennis sprak Famke aan op haar veelbesproken #ikdoenietmeermee-post op Instagram, waarin ze vertelde de coronaregels van de overheid niet meer te willen volgen. Daar kwam ze een dag later op terug. De zangeres bood haar excuses aan. In het gesprek met Dennis wilde ze het gesprek nog niet aan en sloeg ze boos zijn microfoon uit zijn handen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise gooit microfoon PowNed-reporter op de grond

Terugkijkend vindt Famke het niet confronterend om de beelden te zien. "Ik lig er niet wakker van. Ik vind het wel leuk om het te zien. Ik vond m'n reactie ook leuk en ik vond het tof dat ik die microfoon wegsloeg", zei Famke. "Ik heb erom gelachen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise knokt hard voor 'meer waardering en respect'

Famke, die PowNed een dom platform noemde, geeft toe dat haar opstelling niet zo netjes was maar verdedigde zich door te zeggen dat PowNed dat ook niet altijd is.

Famke Louise wéér verwikkeld in corona-schandaal

00:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!